06-54768317 Contact - Turkooislaan 176 - 3523 GR Utrecht Volg ons op facebook

Plafonds

Plafonds

Bij stukadoren van een plafond gaat het meestal om
– Glad maken
– Een schuurplafond maken
– Spack spuiten

Uw plafond glad maken: zelf doen of uitbesteden

In de meeste huizen zijn de plafonds glad afgewerkt met gips. Deze laag glad pleisterwerk is meestal 3 tot 5 millimeter dik en wordt met de hand aangebracht. Als uw plafond glad is gemaakt met gips, kunt u het met latex of muurverf schilderen. Wij kunnen het witten van uw plafonds ook voor u verzorgen.

Plafond glad maken

Uw schuurplafond maken: mooi effect

Voor badkamers wordt vaak een ‘schuurplafond’ gekozen omdat dit mooie effecten biedt. Wij werken uw plafond dan af met een grovere laag pleisterwerk. In dit pleisterwerk brengen wij ‘slagen’ aan door het stucwerk in ronde vormen uit te vegen. Het patroon dat zo op uw plafond ontstaat, ziet er bij wisselend licht steeds anders uit.

Uw plafond spuiten met spack: goedkoop

Wilt u niet te veel geld uitgeven aan het stuken van uw plafonds en ze toch mooi afgewerkt hebben? Dan is spack spuiten een goedkope optie. De eerste laag spack maakt uw plafond helemaal vlak. De tweede laag zorgt voor structuur op uw plafond. Spackwerk kunt u overschilderen, maar u kunt ook spack in een kleur naar keuze laten spuiten.

Uw gestukte plafond verder afwerken

Als uw huis een klassieke stijl heeft, kunnen ornamenten uw huis extra verfraaien. Rozetten of sierlijsten van pleisterwerk zijn vooral bij huizen met een hoog plafond, een mooie afwerking. U kunt ornamenten kiezen in verschillende stijlen om uw interieur stijlvol af te werken.

Renovatie & reparatie plafonds

Als allround stukadoorsbedrijf voeren wij natuurlijk ook renovaties en reparaties uit. Wij stuken en schilderen in (monumentale) panden met oude plafonds, lijsten, gipswerken, daken en randen.
Wij hebben veel ervaring met grachtenpanden en grote buitenhuizen, maar ook in stukadoorsrenovatie van vrijstaande woningen en (stads)boerderijen.

Neem contact op


  Werkzaamheden

  Aantal m²:
  Muren:
  Plafonds:
  Buitenwerk:
  Onderhoud:


  Contactgegevens

  ManVrouw

  * Verplicht invulveld

  captcha