06-54768317 Contact - Turkooislaan 176 - 3523 GR Utrecht Volg ons op facebook

Woningisolatie

Buitenwerkisolatie

De vakmensen van Midden Nederland zijn ook gespecialiseerd in het isoleren van huizen, gevels en spouwmuren. Een geïsoleerde huis zorgt voor flink meer wooncomfort omdat het huis zomers koel blijft terwijl  het ’s winters kou en tocht niet naar binnen dringen.

Isolatie levert ook een bijdrage aan uw gezondheid: minder vocht in huis betekent minder huisstofmijt en dat betekent weer dat u minder last hebt van eventuele allergische aandoeningen en astma.

Energielabel

Isoleren zorgt ook voor waardevermeerdering van uw huis, doordat het een hoger energielabel krijgt. Bovendien geldt een tijdelijk laag BTW-percentage (6%) voor de isolatiewerkzaamheden en kunt u diverse isolatiesubsidies krijgen. Op die manier heeft u uw investering snel terugverdiend.

Met isolatie kunt u flink besparen op uw energiekosten en spaart u het milieu; u verbruikt minder fossiele brandstof nodig en er is dus minder CO-2 uitstoot.

Wij werken uitsluitend met de beste materialen. Die zorgen voor een zeer goede isolatie. Omdat ieder huis uniek is, komen wij gratis kijken voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Meer informatie? Neem contact met ons op via 06-54768317 of via het contactformulier.

Neem contact op


  Werkzaamheden

  Aantal m²:
  Muren:
  Plafonds:
  Buitenwerk:
  Onderhoud:


  Contactgegevens

  ManVrouw

  * Verplicht invulveld

  captcha