06-54768317 Contact - Turkooislaan 176 - 3523 GR Utrecht Volg ons op facebook

Stucadoor Utrecht

Stucadoorsbedrijf Midden Nederland

Een klein stucadoorsbedrijf met een groot vakmanschap. Dat zijn wij. Gespecialiseerd in restauratie, renovatie, kleine én grote verbouwingen en de nieuwste trends op het gebied van stukadoorswerk. U kunt met al uw wensen bij ons terecht.

Al meer dan 28 jaar werken wij in het stukadoorsvak. Sinds wij in augustus 1997 ons eigen bedrijf zijn begonnen, hebben we de kwaliteit van ons werk steeds verder verbeterd. Zo kunnen we u topkwaliteit bieden in een totaalpakket van alle soorten stucadoors- en schilderwerk.

Wij zijn vakmensen op het gebied van restaureren en renoveren in zowel oudbouw als nieuwbouw, en hebben veel ervaring met stucadoren van muren, plafonds, lijsten en ornamenten in nieuwe én oude panden.
Ook staan wij garant voor topkwaliteit bij binnen- én buitenstucwerk – van superstrakke vormgeving in rijtjeshuizen tot designvilla’s – en stucadoren en schilderen van grachtenpanden, herenhuizen en (stads)boerderijen.

Vanaf de eerst afspraak tot en met oplevering begeleiden wij de werkzaamheden en we geven u gratis advies over de mogelijkheden, materiaal- en kleurkeuze.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06-54768317 of het contactformulier.

Neem contact op


  Werkzaamheden

  Aantal m²:
  Muren:
  Plafonds:
  Buitenwerk:
  Onderhoud:


  Contactgegevens

  ManVrouw

  * Verplicht invulveld

  captcha